"Autamme pienyritysten omistajia kehittämään verkkonäkyvyyttään tarjoamalla työkalut sellaisen verkkosivuston luontiin, josta voi olla ylpeä."

Erinomainen
4,6 /5

Suorituskyky

2,03miljardi

verkkokauppamyyntiä

4,3miljoona

luotua verkkosivustoa

12.00tuhat

5 tähden arvostelut

Lupauksemme

Yllättävän yksinkertaista

Haluamme pitää asiat mahdollisimman yksinkertaisina. Siksi kuka tahansa voi luoda verkkosivuston Webador-palvelulla, jopa ilman minkäänlaista teknistä osaamista.

Edullinen ja vaivaton

Haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden rakentaa oman verkkosivustonsa, tuloista huolimatta. Sen lisäksi, että tarjoamme kilpailukykyisiä hintoja, haluamme tehdä verkkosivuston luonnista niin vaivatonta kuin mahdollista.

Miellyttävä kokemus

Onko verkkosivuston luonti mielestäsi tylsää? Ei Webador-palvelulla! Edistyneellä raahaa ja pudota -editorillamme se voi olla yllättävän hauskaa.

Erinomainen tuki

Tarvitsetko apua? Erinomainen tukitiimimme on valmiina auttamaan!

Lopputulos, josta voi olla ylpeä

Haluamme varmistaa, että sinulla on työkalut sellaisen verkkosivuston tai verkkokaupan rakentamiseen, josta voit olla ylpeä!

Opiskelijayrityksestä globaaliksi toimijaksi

Mitä tapahtuu, jos laitat kaksi kunnianhimoista IT-opiskelijaa pöydän ääreen kannettavan tietokoneen ja Wi-Fi-salasanan kanssa? On mahdotonta ennustaa, miten käy – tiedät vain, että siitä tulee jännittävää ja mielenkiintoista.

Wouter Twisk (toimitusjohtaja) ja Roel van Duijnhoven (CTO) tapasivat vuonna 2006 Eindhovenin teknillisessä yliopistossa. Perheen ja ystävien käyttöön tarkoitetusta opintoprojektista on nyt kasvanut premium-alusta, jonka avulla pienyrittäjät voivat rakentaa verkkosivuston 10 minuutissa. JouwWeb syntyi, ja se on tehnyt nimensä tunnetuksi.

Webador-palvelun perustajat ensimmäisessä toimistossaan Webador-palvelun perustajat ensimmäisessä toimistossaan
Webador
Vuodesta 2020 lähtien myös kansainvälisesti Webadorilla

Valmistuttuaan vuonna 2013 Roel ja Wouter alkavat keskittyä JouwWebiin kokopäiväisesti. He vuokraavat toimiston Eindhovenin vilkkaasta Strijp-S:stä, palkkaavat ensimmäiset työntekijänsä... ja arvaa mitä? Opiskelijayrityksestä on nopeasti kasvamassa menestyvä, kansainvälinen verkkosivukone. Vuonna 2020 JouwWeb lanseeraa kansainvälisen sisaruksensa Webadorin, jonka ideana on tuoda verkkosivukoneemme ja ohjekeskuksemme saataville useilla kielillä.

Nopea kasvu on nyt auttanut yli 188000 pienyrittäjää ympäri maailmaa parantamaan verkkonäkyvyyttään. Verkkosivukoneemme on nyt saatavilla peräti 10 kielellä! 30 hengen omistautunut tiimimme työskentelee joka päivä auttaakseen pienyritysten omistajia ympäri maailmaa rakentamaan verkkosivustoja, joista he voivat olla ylpeitä.

Tiimimme vastaanottamassa Deloitte Fast 50 -palkinnon vuonna 2022 Tiimimme on kasvanut yli 30 henkeen vuonna 2023

Olemme omistautuneet auttamaan pienyritysten omistajia ympäri maailmaa

50 000 €:n lahjoituksemme Village Enterpriselle – organisaatiolle, joka pyrkii vahvistamaan heikossa asemassa olevien naisten asemaa yrittäjyyden kautta – tukee pienyrittäjiä Itä-Afrikassa.

Palkinnot

Deloitte Technology Fast 50 2019 2020 2021 FD Gazellen 2019 Arvioitu
Roel vastaanottaa Deloitte Technology Fast 50 -palkinnon vuonna 2022.

Haluatko luoda oman verkkosivustosi?

Rekisteröidy tänään – se vie vain muutaman minuutin!